De juiste pasvorm vinden: een rijbedrijf in Rotterdam kiezen voor uw behoeften

Neem de verkeersregels door – het zal je niet alleen helpen als het gaat om het afleggen van je theorie-examen, het zal ook de regels en voorschriften van de weg vers in het geheugen houden.

Kies een praktische outfit. Probeer iets comfortabels te dragen waarin u zich kunt verplaatsen en vermijd beperkende kleding en schoeisel. Vooral hoge hakken en slippers zijn niet ideaal tijdens het autorijden.

Onthoud uw voorlopige licentie – uw instructeur zal controleren of u deze heeft. Je kunt legaal niet zonder een stuur zitten, dus het is een absolute must voor je eerste rijles. Mogelijk wordt u ook om uw controlecode gevraagd, zodat uw instructeur uw online licentie-tegenhanger kan controleren.

Zorg ervoor dat u fysiek fit bent om te rijden. Drink de avond ervoor niet en vergeet niet om uw bril of contactlenzen mee te nemen als u ze nodig heeft.

Maakt u zich geen zorgen: u gaat niet meteen achter het stuur zitten. Eerst zal je instructeur je naar een rustige weg rijden waar je alle basisprincipes van de autobediening leert. Dit omvat de versnellingen, de pedalen en wat bekend staat als de cockpitboor.

hallorijbewijs.nl


Posted

in

by

Tags: